sausas maistas

Orijen sausas maistas šunims ir katėms

sausas maistasNors įvairių sauso pašaro šunims ir katėms gamintojų pasirinkimas tikrai nėra siauras, tačiau dauguma gyvūnų mylėtojų didžiausią dėmesį skiria sauso pašaro sudėčiai. Orijen sausas maistas šunims ir katėms neabejotinai yra viena palankiausių pasirinkimo galimybių, nes šis pašaras garantuoja visavertę augintinio mitybą.

Viskas, ko reikia jūsų augintiniui

Orijen sausame pašare yra labai didelis kiekis mėsos, o tai neabejotinai garantuoja visavertę plėšrūnų mitybą. Nors vis dažniau nusprendžiama augintinius šerti RAW mitybos principu, tačiau tai reikalauja tam tikrų žinių – ne visada yra paprasta užtikrinti reikalingą maistinių medžiagų kiekį. Tuo atveju, jei bus pasirenkamas Orijen sausas pašaras, galėsite pamiršti vargus, susijusius su mitybos plano derinimu. Galite būti tikri, kad viskas bus daug paprasčiau, o augintinis augs sveikas ir laimingas.

Labai gardus sausas pašaras

Kad Orijen sausas pašaras yra vienas skaniausių, tą gali patvirtinti dažnas augintinis. Ne vienas šuo sutiktų, kad Orijen „sausiukai“ puikiai tinka ne tik kaip pagrindinis pašaras, bet taip pat ir kaip skanėstai. Kodėl? Paprasčiausiai šis pašaras nėra toks sausas kaip daugelis kitų pašarų, todėl šunys ir katės ėda net labai noriai. Galite būti tikri, kad šis sausas maistas išspręs net ir paties išrankiausio augintinio nevalgumo problemą, taigi, tikrai verta pagalvoti apie tokią galimybę.

O kaip gi kaina?

Pirkėjus kartais gąsdina Orijen sauso maisto kaina, tačiau tikrai be reikalo. Šis pašaras yra kur kas labiau „koncentruotas“ nei daugelis kitų, taigi, reikalinga pašaro norma bus kur kas mažesnė. Pasirinkę tikrai kokybišką sausą pašarą šunims ir katėms paprastai galite sutaupyti pinigų, nes suvalgomo maisto kiekis bus mažesnis. Be to, visada galima rinktis ekonomiškas dideles sauso pašaro pakuotes bei palyginti, kokius įkainius yra nustatę skirtingi pardavėjai.

Įsitikinsite patys, kad Orijen sausas pašaras gali būti viena palankiausių pasirinkimo galimybių. Tokiu pasirinkimu tikrai apsidžiaugs ir jūsų augintinis, kuris, kaip ir jūs, nori valgyti ne tik sočiai, bet taip pat ir skaniai. Jei dvejojate, ar toks pasirinkimas tikrai puikiai pasiteisins, parduotuvėse galite prašyti mėginukų.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *